El i Fränsta

Dahlbergs Elektriska, Lennart är en elfirma i Ånge kommun med stor och bred kunskap inom el. Vi utför säkra och trygga installationer. Du som kund kan alltid räkna med ett väl utfört arbete utifrån dina önskemål och behov.

Certifiering 

Dahlbergs Elektriska, Lennart har:

- Lågspänningsbehörighet

Inbrottslarm

Inbrottslarm har en brottsförebyggande preventiv effekt. Vi säljer, installerar och servar inbrottslarm för både hem & företag. Vi syftar alltid på lösningar utifrån kundens behov och förutsättningar, för en trygg & säker miljö. Vi projekterar, installerar och driftsätter inbrottslarm.

Datanät

Vi utför installationer och service av fibernät, kopparnät & telenät. Alla våra installationer inom datanät utförs professionellt, med långsiktiga och driftsäkra lösningar samt med en certifierad standard. För privatpersoner & företag erbjuder vi säkra, trygga och hållbara installationer. Vi designar, projekterar, installerar, dokumenterar och testar näten.

Elinstallationer

Vi utför alla slags elinstallationer såsom i byggnadsverk, belysning, värme i villor, energiförsörjning, fritidshus, industrier, offentliga & kommersiella lokaler, lantbruk och lägenheter m.m.